Иновации

Защо KRAFT? Боите говорят за себе си!
 
Нова природосъобразна гама от покрития ECO
В KRAFT ние вярваме във величието на природата! Ние се вдъхновяваме от красотата й и инвестираме в опазването й. Новите природосъобразни покрития ECO са щадящи околната среда (остатъците не вредят на околната среда) и едновременно с това са лесни за употреба (почти без мирис, с ниско съдържание на летливи вещества, което ги прави напълно безопасни за всяка стая в дома).
 
Иновативни покрития на водна основа
В KRAFT ние уважаваме околната среда и обичаме водата! Затова създадохме покрития на водна основа, а не на базата на разтворители, които са без мирис, щадящи околната среда и лесни за употреба, безопасни и идеални за всички структурни повърхности на открито и закрито.
 
SUPERIOR: идеалното покритие
В KRAFT обичаме проучванията и иновациите! Да, това е така: SUPERIOR е покритие с акрилна основа за вътрешно приложение! Безпогрешно, равномерно покритие, с уникална устойчивост на алкали и влага, устойчиви на петна (за лесно почистване), без мирис, сертифицирано по IMSL (противоалергично и антибактериално) и преди всичко е рентабилна, със забележително покритие!
 
Широка гама продукти за специални задачи
В KRAFT обичаме предизвикателствата! И предоставяме решенията! Продукти със специално предназначение за справяне с всякакви предизвикателства пред зидарията: покритие ASEPSIS фунгицид емулсия предпазва от проникване на бактерии в наскоро боядисаните повърхности, HYDROCONTROL с топлоизолационни свойства, устойчива на мухъл, стабилизация на температура на закрито и много повече.
 
Запознайте се с всички наши продукти като изберете секцията ПРОДУКТИ - от менюто в горната част на страницата.
Условия за ползванеKRAFT © 2021 Всички права са запазени.